Közérzet · 2021.10.13.

Ring – Szeretnénk példát mutatni!

Kutya- és macskaeledelt, pórázt, állatok alá tehető meleg takarót, ruhaneműt gyűjtöttek, vásároltak a Ring-Autó Kft. munkatársai, ügyfelei, és maga a cég is vett egy csomó állateledelt, amelyet ma átadtak a Vackoló Közhasznú Állatvédő Egyesületnek.

– Szeretnénk megmutatni, mennyire sokszínűek vagyunk! – mondta az átadás előtt Molnár Judit, a Ring-Autó Kft. cégvezetője. – Több sportolót, például a veszprémi kézilabdásokat és a nyíltvízi olimpiai ezüstérmes Rasovszky Kristófot, számtalan rendezvényt, például a VeszprémFestet és kísérőrendezvényét, a Rozé, Rizling és Jazz Napokat, az Auer Fesztivált, a Filharmónia Magyarországot és másokat támogatunk. Most új területre tévedtünk. Ez az állatvédelem. Itt is szeretnénk megmutatni a gondoskodásunkat, és szeretnénk a támogató munkánkkal példát mutatni! Jó lenne, ha sokan követnének bennünket! Ígérjük, nem fogjuk elengedni az önök kezét!

Molnár Judit az utolsó mondatát már Sándor Katalinnak, a Vackoló Közhasznú Állatvédő Egyesület önkéntesének mondta, aki megköszönte a rengeteg hasznos ajándékot. A Vackoló a három veszprémi állatvédő egyesület közül a legnagyobb. Jelenleg is közel 150 kutyáról és 40 macskáról gondoskodnak.


– Fontos, hogy a helyi cégek hogyan vannak érzékenyítve a társadalmi problémák iránt – vette át a szót Ovádi Péter országgyűlési képviselő. – Veszprém egy élhető város, amelyet a Ringhez hasonló cégek fémjeleznek. Mint az állatvédelemért felelős miniszteri biztos fontosnak tartom a helyi cégek társadalmi szerepvállalását az állatvédelem területén. Itt és most mindenképpen el kell, hogy hangozzon Farkas Zsuzsa neve is. Ő a Vackoló egyesület alapítója, aki erőn felül teljesít.

A vezető képen jobról balra: a Ring-Autó Kft. munkatársa, Sándor Katalin, Molnár Judit és Ovádi Péter. Fotók: a szerző


[fbcomments]