Tech · 2022.06.10.

Ring-Autó Kft. – Két világból kihozni a legjobbat

Tesztvezetéssel egybekötött sajtótájékoztatót tartott a veszprémi Ring-Autó Kft. Volkswagen márkakereskedése. A résztvevőknek lehetőségük nyílt a kiállított járművek kipróbálására és közelebbi megismerésére. Ebben segítségükre voltak a cég szakemberei.

– A Ring-Autó Kft. eltökélt célja a károsanyag-kibocsátás csökkentése – mondta Vecsei Péter, a cég értékesítési vezetője. – A Plug-In-Hybrid meghajtás az elektromos és a benzinmotor tökéletes kombinációjaként egyesíti a két rendszer előnyeit. Ezeket a korszerű és környezetkímélő gépkocsikat két szóval tudnám definiálni: környezettudatosság és technológia.

– Rendkívül fontosnak tartom cégünk azon példaértékű törekvését, hogy az általunk létesített napelempark és az energiatakarékos LED-fényforrások teljes körű alkalmazásával sikeresen népszerűsítjük a zöldebb életmódot – folytatta.Bognár Martin szlalombajnok
és Mészáros Zoltán,
a VeszprémFest igazgatója

Aztán felhívta a figyelmet a kereskedésben szervezett „zöldítés” programsorozatra, mely június 10-étől hat napon keresztül nyújt lehetőséget a hibrid autók kipróbálására. A jelentkezők találkozhatnak Golf, Passat, Tiguan, Touareg és Arteon külső áramforrásról tölthető hibridekkel is.

A rendezvény során felmerült a sokak által ízlelgetett kérdés, miszerint egy hibridautó „drága és a megsemmisítése minden, csak nem környezettudatos…”

– A feltételezés téves, hiszen több mint tíz éve léteznek hibridek, és ez idő alatt már megtaláltuk a környezetbarát technológiákat az autók felszámolására. És miért ennyi az annyi? Mivel egy Plug-In-Hybrid nem csupán egy autó, igénytől függően lehet sportos, elektromos és hosszú távon benzines is – tette le voksát a cég képviselője a három az egyben modellek mellett.

Az esemény vendége Mészáros Zoltán, a VeszprémFest igazgatója volt. Portálunknak elárulta, hogy amióta a Volkswagen veszprémi nagykövete, Tiguant vezethet.

– Örömmel használom, nagyon elégedett vagyok vele! – mondta. – Ez az autó nem csúszkál a sárban, és bírja a strapát. Szívesen ajánlom mindenkinek ezeket a járműveket, mert minden megtalálható benne, amire egy XXI. századi út során szüksége lehet az embernek. Jól bírja a strapát a Balaton-felvidéki dombokon. A VeszprémFesten fellépő művészek gyakran kifejezik örömüket, hogy ezzel a márkával szállítjuk őket. Könnyen átalakítható a belső tere, minden igényt kielégít. Diana Krall például odahaza, Kanadában is ilyennel közlekedik. A művésznőnek hatévesek voltak az ikrei, amikor legutóbb a VeszprémFesten járt, és a gyerekei bébiszitterével nagyon otthonosnak tartották a Multivant.

Fazekas Rebeka

Portálunk fiatal munkatársa is kipróbálhatta a plug-in hibridet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

[fbcomments]