Közérzet · 2020.10.08.

RETORIKAI KLUB – A hiteles beszéd az élet számos területén hasznunkra lehet

A Toastmasters Veszprém retorika klub 150. estje kiemelkedő hangulatban telt az elmúlt napokban.

A nemzetközi klubhálózat helyi csoportja több mint három éve rendszeresen találkozik azért, hogy fejlesszék a kommunikációs és vezetői készségeiket. Szerte a világon 350 ezernél is több tag fejleszti magát ezeken a retorika klub-alkalmakon, hiszen a meggyőző, hatásos és hiteles beszédre rengeteg hétköznapi helyzetben szükségünk van az állásinterjútól a vizsgákon át a jogi vitákig.
Ennek támogatására minden esten több tag is készül beszédekkel, amiről a jelenlévők különböző szempontok szerint visszajelzést adnak. Ilyen nézőpont például a retorikai eszközök használata, a nyelvhelyesség vagy az időkeretek tartása.
A mostani különleges alkalom amellett, hogy kerek mérföldkő a veszprémi csoport életében, a kiemelkedően teljesítő klubtagok elismerésével egészült ki: az elért mérföldköveket rendszeresen megünneplik, mert ez egyben jutalom és megerősítő visszajelzés is a tagok számára, hogy megfelelően haladnak előre a saját beszéd-céljaik felé.
A klub tagjai minden héten rendszeresen találkoznak Veszprémben, az adott események megtalálhatók a Toastmasters Veszprém közösségi oldalán.


Cseh Zoltán
Toastmasters Veszprém
PR felelős elnökhelyettes

A csapat

A csapat


[fbcomments]