Szórakozás · 2022.06.14.

Rátonyi Róbert operettfesztivál ötödször

Operettcsillagok, élőzenés előadások, nagyoperettek, gyermek- és családi programok. Minden, ami operett a Veszprémi Petőfi Színházban június 17. és 19. között az V. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztiválon.

Ezen a hétvégén operett zengi be Veszprémet, hiszen a Veszprémi Petőfi Színház nagyszínpadán, előcsarnokán és a Színházkertben felállított sátoron kívül számos külső, különleges helyszínen várják a közönséget szakmai beszélgetésekkel, zenés életutakkal és előadásokkal. Izgalmas beszélgetések és élőzenés előadások lesznek a Schőnig Cukrászdában, az Óváros Vendéglő és a Historia Malomkert hangulatos teraszán. A három nap során érdemes lesz kilátogatni a Kossuth utcára és az Óváros térre is, ahol élőzenés, operettfergeteggel várják az érdeklődőket. A veszprémi kisvonaton élőzenés, operettdallamokkal színesített utazásban lehet részük a város lakóinak és az idelátogatóknak.

Az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón megnyitották az operettfesztiválhoz kapcsolódó Operett… hangulat… ezernyi tréfás pillanat… című tematikus kiállítást, mely Rátonyi Róbert gazdag életútját mutatja be.


Az operettfesztivál részletes programja itt böngészhető.

A vezető képen: a fesztiválnak süteménye és bora is van. Fotók: Veszprémi Petőfi Színház


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

[fbcomments]