Közérzet · 2018.12.07.

RABSZOLGATÖRVÉNY – Ma félpályás útlezárás lesz a Házgyárin

A Vasas Szakszervezeti Szövetség vidéken is megkezdi a tiltakozást a Munka Törvénykönyv tervezett módosítása miatt. Az első helyszín Veszprém, ahol ma 12.45-kor 15 autóval lesz félpályás útlezárás a Házgyári úton, az LB-Knauf előtti útszakaszon.

A Vasas Szakszervezeti Szövetség Facebook-bejegyzésében a következőket olvashatjuk: „Meg kívánjuk mutatni, hogy kisebb, összehangolt csoportokkal is tudunk nyomást gyakorolni, és ha szükséges, nagy mértékben tudjuk fokozni a tevékenységet! Veszprémben egy viszonylag rövid időtartamra és rövid távolságon zárjuk le az útszakaszt. Ha azonban a kormány nem enged az álláspontjából, más helyszíneken, hosszabban felvonulva és hosszabb időtartamra fogunk blokkolni demonstrálni. A következő héten Pécsen és Győrben folytatjuk!”


[stextbox id=”grey”]December 8-án, szombaton reggel 7 órakor a Continental Automotive Hungary Kft. elől, a Henger utcából indul az a busz, amely a rabszolgatörvény ellen tiltakozókat szállítja a budapesti tüntetésre. A szakszervezet Tapolcáról, Ajkáról és Pápáról is indít autóbuszt.[/stextbox]


[fbcomments]