Gazdaság / Közérzet · 2016.11.23.

PONTOK – Érkeznek a poharak

Gyűjtjük a pontokat, nyaljuk a bélyegeket, hűségponttal teli albumokkal tömjük ki a pénztárcánkat. Szerszám, plüssfigura, ét- vagy pohárkészlet, hatalmas kedvezmény a hűség jutalma.

Előfordul azonban, hogy hiba csúszik a számításba, mert a hiba benne van a rendszerben, és akkor akár még ölre is megyünk, mint két évvel ezelőtt az éppen elfogyó gyümölcsfigurákért.


Most a pletykák és olvasói észrevételek szerint valami hasonló van készülőben a Tescóban, legalábbis a veszprémi áruházakban. A Tesco idei hűségakciójában minőségi borospohárkészlet kedvezményes megvásárlásáért lehet bélyeget gyűjteni. Többen jelezték, hogy készlethiány miatt hetek óta nem tudják bélyegeiket beváltani.

A hír hallatán útra keltünk, hogy saját szemünkkel is meggyőződjünk a probléma valóságtartalmáról. A veszprémi hipermarketben szép számmal találtunk a kedvezménnyel vásárolható poharakból, bár vörösboros pohár nem volt.

Az áruház vevőszolgálata nem tudott felvilágosítást adni azzal kapcsolatban, hogy lesz-e, ha igen, mikor és milyen mennyiségben a keresett termék. Következő lépésben a Tesco Magyarország sajtóosztályához fordultunk kérdéseinkkel. Szerettük volna megtudni, hogy a tapasztalt hiány átmeneti-e, mennyire jellemző, és lesz-e valamikor készletpótlás.

A Tesco médiakapcsolatok menedzsere, Varga Eszter készséggel állt rendelkezésünkre, és kivizsgálva olvasóink észrevételét, az alább választ adta:

A Bohemia Crystal hűségpromóció rendkívül kedvező fogadtatásra talált. Vásárlóink nagyon kedvelik a termékeket, ezért a legkeresettebbekből átmeneti készlethiány keletkezett. Természetesen a termékek továbbra is kaphatóak lesznek, folyamatosan szállítjuk a boltokba, így minden meghirdetett termék megtalálható lesz az áruházainkban pár napon belül. Az említett vörösboros pohár a legkedveltebb termékek közé tartozik. Ellenőriztük a veszprémi áruházunk készletét: a mai napon öt szett található a boltban, tehát van készleten, továbbá egy nagyobb mennyiségű hamarosan megérkezik a veszprémi áruházba. A karácsonyi vásárlási lázra a Tesco is felkészül, így a Bohemia termékekből extra mennyiség fog érkezni a boltokba december elején, ezzel is igyekszünk segíteni a vásárlókat, hogy az ajándéknak is kitűnő Bohemia termékeket megtalálják a polcainkon.


[fbcomments]