Kultúra / Egyéb · 2016.06.07.

PETŐFI – Hírek a színházból

A Petőfi Színház a Bérletek éjszakájára, Rátóti Zoltán koncertjére és a Carmen közönségtalálkozójára hívja a nézőket a héten.

Idén is meghirdeti a Petőfi Színház a hagyományos Bérletek éjszakája rendezvényt. A nézők június 10-én, pénteken 20 órától 24 óráig extra kedvezménnyel vásárolhatják meg bérletüket a 2016/2017-es évadra. Az est során éjfélig tartó zenés mulatságot rendez a teátrum Horváth Elemér Emi hegedűművésszel, Horváth Péter zongoraművésszel és a színház színészeivel. Az eseményre a belépés ingyenes.

A Rátóti Zoltán Klubzenekar ad koncertet a színházban június 10-én. A színművész második lemezének, a Köztünk maradnak a dalait hozza el a teátrumba. A dalok zenéjét Rátóti Zoltán szerezte, a szövegeket Müller Péter Sziámi írta. Az együttesben Rátóti Zoltánon kívül – aki énekel és gitározik a zenekarban – Juhász Gábor gitáros, Becze Gábor nagybőgős és Clemente Gábor ütőhangszeres muzsikál. Az alkotók reménye szerint a dalok „köztünk maradnak”, időről időre visszatérnek, hiszen olyan dolgokról szólnak, amelyek mindenkivel megtörténnek: úti élmény, küzdelem, elköteleződés, gyermekvárás, búcsú, barátság, bizalom.

Carmen - pláza

Bizet Carmen című operájára a Veszprém Plazában is vásárolhatnak jegyet a nézők

A színház rendkívüli közönségtalálkozót szervez a Carmen című opera rendezőjével, az intézmény Jászai-díjas igazgatójával, Oberfrank Pállal június 12-én, vasárnap 16 és 17 óra között a Balaton Plazában. Az eseményen részt vevők kedvezményesen vásárolhatnak belépőjegyet a produkcióra, amely július 9-én este nyolckor lesz a Veszprém Arénában.


[fbcomments]