Aláírás rövid / Közérzet · 2015.12.01.

FRISSÍTVE – Varázslat felülnézetből

Frissítés: December elején közöltük az alábbi írást és képet egy szabálytalanul parkoló autóról. A napokban felhívta szerkesztőségünket egy olvasónk, aki elmondta, többen megvádolták azzal, hogy a fotón az ő kocsija látható. Igaz, hogy hasonló Mercedese van, de lényegesen régebbi típusú, ráadásul ő soha nem is parkolna ide és így. Olvasónk kérésére tehát közöljük, hogy a képen NEM Baranyai Richárd autója látható. Annyit azért még elárulhatunk, hogy a tulajdonos nem is veszprémi…

A Hangvilla előtti gyalogosoázis kellős közepén egy helyes kis gépkocsi, egy kétüléses Mercedes vesztegel. Csak emlékeztetőül mondom, hogy a képen látható betonsétány elődje egy parkosítottabb rész volt, de történetesen most nem ez a téma mozgatta meg a Kukac szemfüles fotósának fantáziáját.


Vannak emberek, akik kivételezetteknek érzik magukat, és a többi között oda parkolnak, ahova mindenkinek tilos, ahova éppen eszükbe jut. Ami azonban a fotón látható, az nem közlekedési szabálysértés, hanem varázslat, maga a csoda.  Hogyan kerülhetett autó erre a platóra. Emelődaruval? Vagy netán repült, vagy helikopter eresztette alá? Elárulhatjuk, hogy emberünk sokkal egyszerűbb módját választotta annak, hogy egymagában álldogálhasson a Hangvilla előtti sétányon. Ugyanis oda csak egyetlen úton juthatott, mégpedig a gyalogátkelőn, azon, amely az alábbi fotónkon látszik.

20151130_153547

Hát nem aranyos? A kocsi rendszáma – tekintettel a tulaj személyiségi jogaira – természetesen nem nyilvános.


[fbcomments]