Kultúra · 2020.06.02.

PANNON VÁRSZÍNHÁZ – Meghallgatás és állásajánlat

A Pannon Várszínház meghallgatást hirdet Fenyő Miklós–Novai Gábor: Hotel Menthol című musicaljének színész, táncos szerepeire és Dés László–Geszti Péter–Grecsó Krisztián: A Pál utcai fiúk című zenés játékának, valamint Galt MacDermot–James Rado–Gerome Ragni: Hair című musicaljének szerepátvételeire 16–25 éves kor közötti fiataloknak.

A jelentkezőktől monológok, versek vagy prózák, táncos improvizációk, dalok előadását várják a jelentkezők által a színház számára előzetesen megküldött listák és önéletrajz alapján.

A meghallgatás időpontja: június 13., szombat 10 órától és június 14., vasárnap, szintén 10 órától, helyszíne a Hangvilla (Brusznyai u. 2.), a Pannon Várszínház próbaterme.

Jelentkezés és információ: pannonjegy@hangvilla.com, 88/889-182 (hétfő és csütörtök 10.00–15.00).

____________________________________________________________

A Pannon Várszínház díszletezőt és színpadi munkást keres.

  • A díszletező feladata: a díszletek rakodása, szakszerű összeszerelése, bontása, karbantartása, javítása, a díszletek, szabadtéri színpadelemek, nézőtéri székek, jelmezes ládák fel- és lerakodása. Munkáját a részleg vezetőjének irányításával végzi.
  • A színpadi munkás feladata: a díszletek, szabadtéri színpadelemek, nézőtéri székek, jelmezes ládák szakszerű fel- és lerakodása a raktárakból kamionra és vissza, szükség esetén díszletek összeszerelésben és bontásában való részvétel a színpadmester irányításával.

A munkába állás várható időpontja: megállapodás szerint.

Jelentkezéseket június 30-áig a titkarsag@pannonvarszinhaz.hu e-mail címre várják rövid önéletrajz megküldésével. Szakmai gyakorlat, jogosítvány, saját gépkocsi előnyt jelent.

Hozzászólások

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be először a facebook fiókjába egy másik böngészőlapon!