Kultúra · 2020.11.12.

PANNON VÁRSZÍNHÁZ – Indul a PannON OtthON

Indul a PannON OtthON, a Pannon Várszínház online színházi projektje. Az első online megtekinthető előadás A Bunkerrajzoló című zenés életrekonstrukció.

Első körben archívumukból válogatnak az elmúlt években sikerrel játszott előadásaik felvételei közül, majd folyamatosan frissítik a kínálatukat. Ugyan az online színház nem lehet igazi színház, ám ezekben az embert próbáló időkben is rendkívül fontos a Pannon Várszínház társulatának számákra, hogy kapcsolatban maradhasson a közönségével. Az online megtekinthető előadások egyúttal lehetőséget teremtenek arra is, hogy aki teheti és szeretné, jegyvásárlásával támogathassa a színházat.


Az első online megtekinthető előadás: Vad Fruttik–Likó Marcell–Géczi János: A Bunkerrajzoló című zenés életrekonstrukció, amelyet Vándorfi László rendezett. Az előadás megtekinthető november 18. 19.00 és november 25. 18.00 között.
Jegyek ezen a linken.

Folyamatosan bővülő kínálatunat online felületeiken is közzéteszik (Facebook, Instagram), illetve létrehozták a PannON OtthON – vár az online Pannon Várszínház elnevezésű csoportjukat, amely amellett, hogy naprakész információkkal látja el az érdeklődőket, lehetőséget teremt a közösségépítésre, az előadásokkal kapcsolatos élmények, gondolatok megosztására is. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Emellett a virtuális tér egy másik szegletében útjára indították PannOnline – Szubjektív új-ságok elnevezésű online folyóiratukat, amelynek célja, hogy fórumot teremtsen a színházról, a színház-élményből fakadó szubjektív, akár vallomásos gondolatok közlésére. A frissen indult blog szerzői között szerepelnek: Csányi Vilmos, Stefanovits Péter, dr. Vass László, É. Szabó Márta, Haász János, Bertalan Melinda.

Mindeközben a színház a valós térben is működik: folynak A főnök meg én meg a főnök című előadás próbái, amelyről szintén tudósítanak majd online felületeiken.


[fbcomments]