Közérzet · 2020.12.01.

PANNON EGYETEM – Virtuális nyílt napok

A Pannon Egyetem virtuális nyílt napokat szervez november 30., hétfő és december 9., szerda között minden munkanap 20 órától kezdődően. Az intézmény az online eseményekkel a pályaválasztás előtt álló középiskolások döntéshozatalát szeretné segíteni.

Bár a koronavírus-járvány miatt idén az online térbe kényszerült a Pannon Egyetem nagy érdeklődéssel kísért nyílt napja, a szervezők a személyes találkozás és a tömött B-aula emlékét izgalmas és kreatív megoldásokkal idézik meg. A virtuális nyílt napok résztvevői a „pannonos” életérzést oktatók, hallgatók és céges partnerek előadásain keresztül ismerhetik meg, de alkalom nyílik arra is, hogy az érdeklődők választ kapjanak a továbbtanulással kapcsolatos kérdéseikre.


Az úgynevezett webináriumok keretében többek között virtuális egyetemsétán fedezhetik fel a Pannon Egyetem veszprémi, zalaegerszegi, nagykanizsai és kőszegi kampuszait. Az esemény alatt a jövőbeli hallgatók élőben kaphatnak választ a felvételi folyamatról, a kollégiumi jelentkezésről, a hallgatói szolgáltatásokról és a duális képzésekről is. Az érdeklődők minden nap más kar képzési kínálatát ismerhetik meg a hallgatók által készített videókon és szakmai bemutatókon keresztül.

A virtuális nyílt napokra előzetes regisztráció szükséges.

 


[fbcomments]