Tech · 2018.12.30.

PÁLYÁZAT – Az informatikai esélyegyenlőségért

A Tees Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság azzal a céllal jött létre, hogy a jelenlegi kihívásokhoz alkalmazkodva megváltoztassa a hátrányt elszenvedett emberek, közösségek, szervezetek és vállalkozások online működési mechanizmusát, ezt megfelelő technológiai eszközzel támogassa és ehhez egyéni vagy csoportos tanfolyamokat szervezzen és finanszírozzon.

Eddig több mint 300 kedvezményezettet 50 millió forint piaci értékben juttattunk támogatáshoz. Ez az új kezdeményezés lehetőséget kínál mindazoknak, akik szeretnének jelen lenni az online világban.


A pályázatainkon nem csak forráshiánnyal küszködő szervezetek vagy magánszemélyek vesznek részt, hanem nagyon komoly árbevételű cégek is. A pályázat nyerteseit folyamatosan segítjük és vezetjük a projekt végrehajtás során, amíg önállóan nem képesek elsajátítani a marketingmegoldásokat és -eszközöket – mint a Google Ads hirdetési rendszere – vagy önállóan nem kezdenek el tartalmat gyártani saját, jó megjelenésű, mobilbarát weboldalukon.

Ezért úgy döntöttünk, hogy a Greenlight-pályázatok keretében vissza nem térítendő támogatást adunk tabletekre, egyszeri pénzbeli támogatást személyi számítógépre való konfigurációk beszerzéséhez, 150 ezer forint piaci értékű weboldal elkészítéséhez és elősegítjük a digitális jelenlétet.

A szolgáltatások ügymenete azonos a piaci feltételekkel. A pályázatok feldolgozási díjhoz kötöttek. A feldolgozási díj összegét a nonprofit kft. a kiadásai fedezésére fordítja.

A digitális jóléti társadalomban a fiatal, tehetséges embereknek, induló vállalkozásoknak megannyi kihívással kell szembenézniük. Kulcskérdés, hogy a megfelelő tudással ki tudják-e aknázni ebben az új berendezkedésben a potenciális lehetőségeket.

Nonprofit szervezetünk keresi és kutatja azokat a forrásokat, melyek felhasználásával le lehet küzdeni az esélyegyenlőtlenséget. Pályázatainkon történő részvétel esetén induló vállalkozásoknak, cégeknek, egyéni vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek szeretnénk támogatást nyújtani, a pályázati forrásainkat maximálisan felhasználni.

A támogatások 100 százaléka vissza nem térítendő, és 99 százalékban támogatjuk a pályázatokat a teljes keret kimerüléséig.

A pályázatot ezen az oldalon lehet benyújtani. Bővebb információt a szervezet@technonprofit.hu email címen lehet kérni!


[fbcomments]