Kultúra · 2018.03.13.

PÁLYÁZAT – Alkotó nőknek

A Veszprémi Nők Kerekasztala Egyesület ismét várja a veszprémi alkotó nőket, hogy műveikkel járuljanak hozzá az egyesület Gizella-napi rendezvényeinek sikeréhez.

Mi visszük át…” című irodalmi műsorukhoz olyan, irodalmi szintű, versben vagy prózában megfogalmazott, legfeljebb 8 oldal terjedelmű visszaemlékezéseket várnak, amelyek illeszkednek az egyesület ezredfordulóra kiírt „Asszonyok vallomásai az utókornak” témájú, nagy sikerű pályázatához.


A pályaművek beküldési határideje április 10. Az alkotásokat e-mailben (venoke@chello.hu, illetve venokepalyazat@gmail.com) és postán (8200 Veszprém, Szigethy József u. 42.) várják. Érdeklődni Huszár Józsefné Júliánál lehet a 411976-os telefonszámon.

A lét elviselhető könnyűsége” című képzőművészeti kiállításukra a környezetünk és a körülöttünk élő emberek derűjét, szépségeit, életörömét tükröző festményeket, műalkotásokat várnak.

A jelentkezési határidő itt is április 10. Jelentkezni e-mailben (a venokepalyazat@gmail.com, illetve a nobutries1@gmail.com címen), érdeklődni Máthé Évánál (30 304 4560) és Somodari Zsuzsánál (30 377 0665) lehet.


[fbcomments]