Közérzet · 2017.07.27.

OTP – Hétfőtől ügyfélfogadás a VMK volt épületében

Pénteken délután már senki ne próbálkozzon azzal, hogy az OTP Budapest úti fiókjában intézze bankügyeit, esetleg pénzt vegyen ki az ottani ATM-ből, ugyanis a bank 16 óra helyett 12 órakor bezár. Az ügyintézés hétfőtől már egy új, ideiglenes helyen, a Dózsa György út 2. szám alatt, a Városi Művelődési Központ volt épületében, közismertebb nevén a Dimitrovban folyik.

Az OTP közleménye szerint a bankfiók megérett egy teljes körű felújításra, és ennek időtartamára szükségmegoldásként – a zavartalan ügyintézés érdekében – kellett az ideiglenes költözés mellett dönteni. A közlemény értelmében a banki szolgáltatások a felújítás időtartama alatt is zökkenőmentesen zajlanak.


(A hír hitelességének érdekében kisebb oknyomozást folytattunk, ugyanis az általunk megkérdezett veszprémi OTP-s ügyfelek egy része semmilyen értesítést nem kapott az ügyfélszolgálat helyének változásáról. Telefonáltunk az OTP budapesti központjába is: hosszú ideig tartott, míg az ügyfélszolgálatos munkatárs leellenőrizte az információ hitelességét. Az OTP honlapján nyoma sincs a változásnak. Úgy tudjuk, az OTP Brusznyai utcai épületére a hét elején került fel a tájékoztató molinó, a bejárati ajtajára pedig a felirat a változásról.)

Nyéki Roland


[fbcomments]