Szórakozás · 2017.11.01.

ŐSZI SZÜNET – Játék és rajzfilm az Agórában

Kézműves foglalkozásokkal, játszószőnyeggel, mozgásfejlesztő játékokkal, „sütigyárral” és rajzfilmvetítéssel várja a gyerekeket november 3-án pénteken és 5-én vasárnap az Agóra.

A péntek délelőtti kézműves programok (őszidísz-, hűtőmágnes- és mozgóképkészítés, kedvenc rajzfilmfigurák és emojik megformálása sütiből) belépődíjasak, a délután kettőkor kezdődő, 70 perces rajzfilm vetítése ingyenes. A szervezők klasszikus mesesorozatokból (A kockásfülű nyúl, Mikrobi, Kíváncsi Fáncsi, A kiskakas gyémánt félkrajcárja, Vízipók-csodapók) válogatták a programot.


Vasárnap délután négytől ugyancsak ingyenesen lehet megtekinteni az Egy kupac kufli című magyar, családi animációs filmet. A rajzfilm Dániel András bűbájos mesekönyvei alapján készült. A hét kufli az Elhagyatott Rét közepén él, messze a világ zajától, egy kuflikupac lakályos üregeiben. Zödön a legzöldebb. Pofánka a legpirosabb. Titusz a legsárgább. Hilda a leglilább. Valér a legkékebb. Bélabá a legbarnább. Fityirc meg a legszürkébb, mert… Hát, mert annak is lennie kell valakinek! Van köztük bátor és félénk, ráérős és hirtelen természetű, sokbeszédű és hallgatag, okos és… Szóval mindegyikük más és más, ahogyan mi is.

A filmet Jurik Kristóf, Pálfi Szabolcs és M. Tóth Géza rendezte.


[fbcomments]