Egyéb · 2018.04.03.

ÖNÖKNEK, ÖNÖKKEL – Támogatókat várunk, hogy jobbak lehessünk

Kedves olvasóink, barátaink, kedvelőink! Harmadik esztendeje tartjuk életben a Veszprém Kukac független hír- és véleményportálunkat. A Kukac életében olyan fordulóponthoz érkeztünk, hogy szükségünk van az Önök segítségére is.

A gondolati szabadság elve mentén, szakmai ismereteinkre és évtizedes sajtós tapasztalatunkra támaszkodva, szerkesztőségünk minden tagjának szuverén véleményét tiszteletben tartva törekszünk tisztességesen eleget tenni a tájékoztatás sokszínűségének. A portálra kikerülő tartalmak gyártásában, az újságírókon kívül, vendégszerzők és véleménynyilvánításukkal olvasóink is kiveszik a részüket. Szerkesztőségünk nincs, a Kukac miniatűr hálózatát folyamatos virtuális kapcsolat révén tartjuk életben. Hirdetés- vagy egyéb bevételünk sincs, kellő szakmai alázattal rendelkező önkéntesek vagyunk. Látogatottságunk – az elvárásainknak megfelelően – kiegyensúlyozottan növekvő tendenciát mutat.


A Kukac életben tartásához, napi munkánk végzéséhez fölöttébb szükségünk lenne néhány munkaeszközre, informatikusra, friss gondolkodású agilis fiatalokra, új generációra, akiknek átadhatnánk ismereteinket, tudásunkat, kapcsolatainkat. Ehhez azonban szükségünk lenne az Önök támogatására.

A független portálok szinte mindegyike számít az olvasói támogatására, így ÖNÖKNEK, ÖNÖKKEL jelszóval induló kezdeményezésünk révén támogatókat várunk, hogy jobbak korszerűbbek, frissebbek lehessünk.

A keretre kattintva a rendszeres és az alkalmi támogatás közül lehet választani, tetszőleges összeggel. Kicsit lassan töltődik be, ez ne szegje kedvüket. Az utalás PayPalon keresztül vagy dombornyomású bankkártyával lehetséges. Sajnos, az oldal csak angolul „tud”, de biztosan talál segítséget, akinek ez problémát okoz.


[fbcomments]