Tabutéma · 2017.07.18.

OMGyes – Szemléltető oktatás férfiaknak

Mert ugye kézenfekvő a kérdés, minek a vibrátor, ha ott van a férfi? Utóbbi elég tanulékony – ezt a szempontot tarthatta szem előtt az angol fejlesztőgárda, amikor piacra dobta az OMGyes alkalmazást. A férfiember befizet 27 fontot és már hozzá is fért a tartalomhoz. De micsoda tartalomhoz! A lelkes tanítvány a telefon vagy a tablet érintőképernyőjén addig gyakorolhatja a mozdulatokat, amíg a mesterévé nem válik. Kicsit olyan ez, mint egy játék, amelynek a fődíja az orgazmus.


Van egy haverom, most már nyugdíjas, aki határozottan azt állítja, hogy baromi jó az ágyban és (szexuális) élete során minden nőt maradéktalanul kielégített. Meggyőződésében semmilyen statisztika meg nem ingatta. Márpedig a női orgazmus titkait kutató szakemberek az elmúlt évtizedekben hervasztó statisztikákkal álltak elő. Valóban olyan egyszerű egy nőt eljuttatni a csúcsra?

Mert ugye kézenfekvő a kérdés, minek a vibrátor, ha ott van a férfi? Utóbbi elég tanulékony – ezt a szempontot tarthatta szem előtt az angol fejlesztőgárda, amikor piacra dobta az OMGyes alkalmazást, amely a segédeszközök általi kielégülés helyett a pasik oktatására helyezte a hangsúlyt, nem is akárhogyan: bármilyen „okos” eszközön használható applikációval.

Az applikáció amolyan szemléltető oktatás, a női nemi szervet ábrázolva segíti (vagyis igyekszik) a használót megtanítani arra a helyes technikára, amellyel a partnerüket a gyönyörbe röpítik. Nem egyféleképpen. A lelkes tanítvány a telefon vagy a tablet érintőképernyőjén addig gyakorolhatja a mozdulatokat, amíg a mesterévé nem válik. Kicsit olyan ez, mint egy játék, amelynek a fődíja az orgazmus.

Szóval a férfiember befizet 27 fontot az applikáció használatára, és már hozzá is fért a tartalomhoz. De micsoda tartalomhoz! Az applikáció elején egy videóból megtudhatjuk – tucatnyi felöltözött nőtől –, hogy nekik hogyan esik jól, illetve hogyan lenne jó, ha a partnerük értene ahhoz, amit elvárnak tőle. Nem kell sürgetni vagy leállítani a videót, érdemes meghallgatni a nőket, mert nagyon érdekes dolgokat mondanak el. Elárulják, hogy a csúcsra jutáshoz szerintük 12 „technika” létezik… és be is mutatják őket. Közelről.

Itt válik a dolog oktatóvideóvá, mert az egészet nagyon tényszerűen mesélik el. Itt azért az állukat zárják vissza, uraim, mert az újból le fog esni. Az elméleti tudás megszerzése után jön a gyakorlati rész! A fentebb említett szemléltető oktatás.

Igen, önöknek kell bemutatni a megszerzett tudásukat a laptopjuk, tabletjük vagy a mobiljuk teljes kijelzőjén megjelenő puncin. Sima számítógépen az egeret használva, érintőképernyős felületen pedig az ujjukat ide-oda mozgatva lehet vizsgázni. Az applikáció olyan fantasztikus, hogy attól függően, merre vándorol a vizsgázó ujja, bájos női hangok is illusztrálják és kommentelik a ténykedést. Sóhajtoznak, elégedetlenkednek, közlik, ha jól, ha gyorsan, ha lassan, ha erősebben kényeztetik őket, vagyis a képernyőn életre kelő csinos női testrészt, ezzel javítva és tanítva a technikákat. A legjobb az egészben, hogy nincs ítélkezés, nincs szégyenérzet. Mindenki elégedett.

Ugye, milyen zseniális?

Kedves uraim, szemlélődjenek és okuljanak! Ne csak gitározni tanuljanak vagy hogy miként kell sütni-főzni, hanem itt egy új és hasznos interaktív tanulási eszköz önöknek, ne fosszák meg magukat az örömtől – különösen ne a nőtársaikat.

H. Glacies

https://www.youtube.com/watch?v=4Vps1XvJi9c


[fbcomments]