Közérzet · 2018.10.04.

NYOMTASSTEIS – Orbán és az ajándékok

A négyoldalas, hetente friss tartalommal jelentkező, otthon is kinyomtatható újság vezető cikkében arról lehet olvasni, miért is súlyosan aggályos, ha Orbán Viktor miniszterelnök az általa, közpénzekből gazdaggá tett milliárdos repülőgépén utazgat. A cikkből az is kiderül, hogy egy igazi demokratikus országban ilyen miatt azonnal le kellene mondania a miniszterelnöknek. Orbánnak eszébe sem jut lemondani, sőt azzal kérkedik, hogy nemcsak a múltban és a jelenben, hanem a jövőben is el fogja fogadni az esetenként többmilliós értékű ajándék utakat.

A lap egy másik cikke arról szól, hogy négy és fél hónappal a kinevezése után félmilliós fizetésemelést kapott Kásler Miklós, az egészségügyért és az oktatásért felelős miniszter: 1 millió 100 ezer forintról 1 millió 780 ezerre emelték a havi fizetését.


A Nyomtass te is! 63. lapszáma arról is tájékoztat, hogy október elsején életbe lépett a szigorított gyülekezési törvény: ha két ember nyilvánosan beszélget politikáról az utcán, azt már be kell jelenteni a hatóságnak.

A kis újság innen letölthető.

nyomtassteis-63szam-p1

nyomtassteis-63szam-p2

 


[fbcomments]