Közérzet · 2018.11.15.

NYOMTASSTEIS – Nem az ingyen meccsjegy kell a dolgozóknak!

Nem cirkusz- és meccsjegyet, hanem a legnépszerűbb és leghasznosabb cafeteriatételek megtartását követelik a szakszervezetek – közölte a Magyar Szakszervezeti Szövetség, miután az Országgyűlés gazdasági bizottságának fideszes elnöke törvénymódosításában csak a belépők adómentességének megtartását javasolta.

A Nyomtass te is! legújabb számának további fontos témái: Az Európai Unió csalás elleni hivatala (OLAF) rengeteg bizonyítékkal alátámasztva felkérte a magyar hatóságokat, hogy kezdjenek nyomozást, mert megalapozott gyanú szerint az Elios cégen keresztül uniós pénzeket loptak el. Az ügyben érintett Tiborcz István, a miniszterelnök veje is. A magyar nyomozóhatóságok viszont a napokban lezárták az ügyet, mert szerintük nem történt bűncselekmény.


Durván csökken a felsőoktatási hallgatók száma Magyarországon 2005 óta. Akkor a teljes magyar népesség 4,2 százaléka, 2016-ban azonban már csak 2,9 százaléka járt felsőfokú képzésre valamilyen főiskolára vagy egyetemre. A szegény családok gyermekei egyre nehezebben jutnak be egyetemre vagy főiskolára.

Kérjük, nyomtassa, másolja és terjessze ön is – ha tudja! A legújabb szám innen letölthető. Ha segítségre van szüksége, vagy szeretne segíteni a csapatnak, írjon, vagy telefonáljon nekik (30 628 7485)!


[fbcomments]