Közérzet · 2018.02.05.

NYOMTASSTEIS – Milliárdos ügyek „saját lábon”

A Pest Megyei Főügyészség nyomozást rendelt el az Elios Innovativ Zrt. ügyében az Európai Unió Csalás Elleni Hivatalának javaslatára. Tiborc István (Orbán veje) volt cégéről van szó, aki feleségével, Orbán Ráhellel úgymond  „saját lábukon állnak”.

Amennyiben a hírhedt közvilágítási ügynek jogi következményei lesznek, Magyarországnak 13 milliárd forint uniós támogatást kell visszafizetnie, vagyis minden magyar állampolgárnak 1300 forintjába kerül majd a miniszterelnök vejének sikeres üzletelése.


Miközben a diákok és a pedagógusok tüntetnek, Mészáros Lőrinc magánrepülőgépekkel röpköd és sorra nyeri a milliárdos közbeszerzési munkákat, Veszprém megyében Hárskút polgármestere támogatói aláírásokat gyűjtött Ovádi Péter fideszes országgyűlési képviselőjelölt számára, amit huszonötből 22-en alá is írtak.

A Nyomtassteis kezdeményezés csak egyetlen esetben működik: ha elegen leszünk olyanok, akik tényleg nyomtatnak és terjesztik is ezt az újságot. Csatlakozhatsz kicsiben és nagyban, lehetőségeid, erőd szerint. Akkor is sokat tettél, ha csak egy-két példányt nyomtatsz ki és juttatsz el ismerősökhöz vagy ismeretlenekhez.

Ha valaki otthon szeretné nyomtatni, akkor a www.nyomtassteis.hu vagy a Nyomtassteis Facebook-oldalról letöltheti az aktuális lapszámot és azt egy A/4-es oldal két oldalára nyomtatja ki. Ha a papírt félbehajtja, akkor már a kezében is van a kis újság, amelyet maga is tovább terjeszthet. Ha ön is csatlakozni szeretne a Nyomtassteis csapatához és terjesztené Veszprém megyében a kiadványt, akkor jelentkezzen a veszprem.nyomtassteis@gmail.com e-mail címen. A legfrissebb Veszprém megyei lapszám: http://nyomtassteis.hu/veszprem-megye/.


[fbcomments]