Közérzet · 2018.08.08.

NYOMTASSTEIS – Költözés, hőség, Felcsút, tanszergyűjtés

Az aktív korú (16–64 év közötti) népesség 8,4 százalékának tervei között szerepel, hogy rövidebb-hosszabb időre – akár véglegesen is – elmegy Magyarországról. A külföldre költözést fontolgató magyarok 29 százaléka úgy gondolja: ő ide sosem tér vissza.

Légkondi nincs, csak a kereszthuzatban és a hidegfrontban reménykedhetnek a fővárosi kórházak kórtermeiben fekvő betegek és az ott dolgozók, derült ki az ATV Híradójának rövid tesztjéből.


Közel félmillió forintért adnak informatikai eszközöket, iskolai berendezéseket és sportfelszereléseket azoknak az iskoláknak, amelyek videóval bizonyítják, hogy a Felcsút csapatának drukkoltak a Puskás stadionban – derül ki a klub hivatalos programfüzetéből. Ahhoz, hogy a nyertesek közé kerüljenek, az iskoláknak három hazai meccsre legalább húsz gyereket kell kivinniük. A támogatás összege egyébként nem is túl magas ahhoz képest, hogy új focisták vásárlására közel egymilliárd forintot költöttek el Felcsúton.

Hazánkban közel 300 ezer gyereknek nincs megfelelő tanszere. A Főnix Mozgalom és a Tiszta Magyarországért csoport elindítja az Országos Tanszer Támogatás programot, hogy a rászoruló gyerekek tanszerhez jussanak.

Ezekről és más témákról is olvashatnak a Nyomtass te is! legújabb számában, ami innen tölthető le. Olvassák, nyomtassák, terjesszék, hogy minél több emberhez eljussanak azok a hírek, amikről egyébként nem számol be a kormányközeli média.

nyomtassteis-55szam

nyomtassteis-55szam2

 

 


[fbcomments]