Közérzet · 2017.11.22.

NYOMTASSTEIS – Koldusboton a nyugdíjas

Itt vagyunk újra! Kis veszprémi mutáció, kiváló eszköz azoknak a magánembereknek, akik változásra vágynak és tennének is ezért valamit. Azok, akik csak az állam által elfoglalt hírforrásokból tájékozódnak, találkozhatnak más véleményekkel is.

A választások közeledtével megismertetjük az országot azokkal az elképzelésekkel, amelyeket a jelenlegi kormányt leváltani szándékozó politikai erők ajánlanak. Ha tömeges mozgalommá tudjuk fejleszteni a kezdeményezést, akkor rövid idő alatt érezhetően ellensúlyozhatjuk a hatalom médiamonopóliumát.


Vannak független újságok, hírportálok, amelyek tisztességesen elvégzik a munkájukat, a Nyomtassteis kezdeményezés segítségével sokakhoz eljuttathatjuk az általuk előállított értékes tartalmakat. A legfontosabb írásokat lerövidítve, közérthetővé téve egy A/4-es lap két oldalára helyezzük el (tördeljük be). Ezt a lapot félbehajtva egy újság formátumú kis kiadványt kapunk.

Aki úgy gondolja, hogy ezekről a hírekről másoknak is értesülniük kell, annak csak annyi dolga van, hogy több példányban kinyomtatja, lefénymásolja és tovább terjeszti.

Ha valaki otthon szeretné nyomtatni, akkor a www.nyomtassteis.hu vagy a nyomtassteis Facebook-oldalról letöltheti az aktuális lapszámot és azt egy A/4-es oldal két oldalára nyomtatja ki. Ha Ön is csatlakozni szeretne a Nyomtass te is! csapatához és terjesztené Veszprém megyében a kiadványt, akkor jelentkezzen a veszprem.nyomtassteis@gmail.com e-mail címen.

nyomtassteis-18szam-veszp2


[fbcomments]