Közérzet · 2017.10.28.

NYOMTASSTEIS – Kis civil házi újságunk

Elkészült a Nyomtass te is! című miniújság 14. száma, városunkat is érintő tartalommal. Civilek és önkéntesek segítségével hetente készül a négyoldalas lap, amelyben megyei híreket olvashatnak azok, akikhez eljut.

Egyfajta XXI. századi, hetente frissülő tartalommal jelentkező szamizdatot kínál, amely a mindenütt jelenlévő technológiákra alapozva, olcsón, könnyen és gyorsan juttatná el akár milliókhoz is a még független újságok és hírportálok által előállított írások rövidített, szerkesztett változatát. Az A/4-es lap két oldalára tördelt aktuális lapszámot bárki kinyomtathatja, fénymásolhatja, és tovább terjesztheti. A Nyomtass te is! mozgalom izgalmas, népszerű és terjed, mert van rá igény.


Ha valaki otthon szeretné nyomtatni, akkor a www.nyomtassteis.hu vagy a „nyomtassteis” facebook oldalról letöltheti az aktuális lapszámot, és azt egy A/4-es oldal két oldalára nyomtatja ki. Ha a papírt félbe hajtja, akkor már kezében is van a kis újság, amelyet maga is tovább terjeszthet. Ha Ön is csatlakozni szeretne a Nyomtass te is! csapatához, és terjesztené Veszprém megyében a kiadványt, akkor jelentkezzen a veszprem.nyomtassteis@gmail.com email címen.


[fbcomments]