Közérzet · 2018.10.10.

NYOMTASSTEIS – Jövőre kevesebbet érnek a nyugdíjak

Harmincmilliárdos veszteség a letelepedési kötvényeken. Miközben a menekültek veszélyességéről papoltak az országnak, 20 ezer külföldit engedett be pénzért az Orbán-kormány, méghozzá úgy, hogy nyereség csak haveri cégeknek jutott. Az állam súlyos anyagi veszteségét pedig mi, adófizetők álljuk – olvasható a Nyomtass te is! legújabb számában.

Tovább romlik a nyugdíjasok helyzete. Mivel a nyugdíjemelés jövőre tervezett mértéke kisebb lesz, mint a várható pénzromlás, így a nyugdíjak is kevesebbet érnek majd. Ráadásul a 18 ezer forintos nyugdíjprémiumot sem kapja meg mindenki.


Tavaly 155 milliárdunkba került ezer menekült feltartóztatása. Ismét meghosszabbította a „migráció jelentette válsághelyzetet” a kormány, miközben Magyarországon naponta egy-két ember próbál átjutni Nyugatra. Tavaly összesen 1045-en. Ehhez képest egészen elképesztő összegeket költünk határvédelemre. Valakik biztosan jól járnak ezzel is.

Ma Magyarországon semmilyen törvény nem tiltja, hogy gyerekes családokat tegyenek utcára. Évente több ezer kilakoltatás történik, ami miatt családok szakadnak szét és gyerekek kerülnek állami gondozásba. Ez a gyakorlat embertelen és jogtalan! Ezért A Város Mindenkié csoport törvénymódosítást kezdeményez és aláírásgyűjtést indít, hogy soha többé ne lehessen gyermekes családokat elhelyezés nélkül az utcára tenni!

A kezdeményezést itt lehet aláírni.

A kis újságban, amely innen letölthető, további témákról is olvashatunk, olyanokról, amelyekről nem tudósít a lakájmédia. Nyomtassa és terjessze ön is, hogy minél több emberhez eljussanak az igazi hírek!

nyomtassteis-64szam-p1

nyomtassteis-64szam-p2

 


[fbcomments]