Közérzet · 2018.06.13.

NYOMTASSTEIS – Italra, cigire több megy el, mint ruhára

Megjelent a Nyomtass te is! 47. száma, amelyből kiderül, hogy Magyarországon lopnak el a legtöbbet az európai uniós támogatásokból, hogy a szegény gyerekek nem tudnak táborozni menni, hogy Magyarország nem akar az Európai Ügyészséghez csatlakozni – hogy miért, arra csak tippjeink vannak.

És még arról is, hogy a családi kasszákból a legnagyobb összeg tavaly is az élelmiszerekre ment el. Az e kategóriába tartozó árucikkek a háztartások összes kiadásának több mint a negyedét – 27,1 százalékát – emésztették fel 2017-ben. A családi költségvetéseket a KSH szerint az előző esztendőben nagyobb mértékben terhelték meg a szeszes italokra és dohányárukra (3,6 százalék) költött összegek, mint a ruhaneműkre és lábbelikre (3,3) fordított pénzek.

A legújabb szám innen letölthető.

A nyomtassteis kezdeményezés csak egyetlen esetben működik: ha elegen leszünk olyanok, akik tényleg nyomtatnak és terjesztik is ezt az újságot. Csatlakozhat kicsiben és nagyban, lehetőségei, ereje szerint. Akkor is sokat tett, ha csak egy-két példányt nyomtat ki és juttat el ismerősökhöz vagy ismeretlenekhez.

Hozzászólások

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be először a facebook fiókjába egy másik böngészőlapon!