Közérzet · 2019.03.11.

NYOMTASSTEIS – Harc a kormány hazugságkampánya ellen

A Nyomtass te is! úgy ünnepli március 15-ét, hogy felveszi a harcot a kormány hazugságkampányával szemben, és a legkisebb falvakba is elviszi az igazságot arról, mit is akar és mit adott nekünk eddig az Európai Unió.

Jöjjön velünk osztani! Jelentkezzen itt vagy itt!


A Nyomtass te is! legfrissebb számából:

Az egész Európai Uniónak elege van már Orbán Viktorból. Felveszi az Unióból érkező ezermilliárdokat, közben pedig, ahol csak tudja, mocskolja őket. A hazug plakátkampánya az országon kívül már lelepleződött. Gyűlöletet szít, miközben a magyarok 80 százaléka – köztük a fideszesek is – nagyra értékelik az Európai Uniót.
Kevés az érsebész, amputálják a lábakat. Döbbenetes adat került nyilvánosságra nemrégiben. Miközben legalább 15 ezer érműtétre lenne szükség, jelenleg csak 9500-ra telik az érsebészek munkaidejéből. Az általuk el nem végzett beavatkozás legtöbbször más sebészeknek ad munkát, akik amputálni kényszerülnek.
Már csak a román és albán egészségügy rosszabb a magyarnál. Lesújtó a hazai egészségügy helyezése az európai rangsorban: a 2005 óta végzett felmérések történetében az eddigi legrosszabb besorolást kapta egészségügyünk az európai fogyasztói index összevetésében.
Hazudnak a kormány plakátjai. Az Európai Bizottság kiadott egy tájékoztató anyagot, amely arról szól, hogy az egyik tagállam kormánya hazudozik. Ez a tagállam Magyarország.
Kérjük, nyomtassa, másolja és terjessze ön is – ha tudja! A legújabb szám innen letölthető.

Ha segítségre van szüksége, írjon nekünk (info.nyomtassteis@gmail.com), vagy hívjon minket (30 628 7485)!

a Nyomtass te is! csapat


[fbcomments]