Közérzet · 2018.09.06.

NYOMTASSTEIS – Folyamatos tüntetés kezdődik

Magyarország kétharmad része Európa legszegényebb régiói közé tartozik. A hét régiónkból négy. Ez a Nyomtass te is! legújabb számának vezető témája.

A kis újság további cikkei:


Kemény megállapításokat tett közzé a napokban az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) a magyar választásról. A jelentés szerint a voksolás előtt korlátozták a magyarokat a hiteles tájékozódásban.

Pontosan 98 százalékkal nőttek a megvizsgált termékek árai 2000 és 2017 között Magyarországon, így ezzel az egész Európai Unióban a második legnagyobb drágulás volt az itteni, egyedül Romániában nőttek nagyobbat az árak.

Csak trükközéssel volt elkerülhető, hogy a legmelegebb augusztusi napokban leállítsák a paksi atomerőművet – állítja Jávor Benedek, a Párbeszéd EP-képviselője, aki szerint vissza kell vonni az új blokkok építésének környezetvédelmi engedélyét.

Szeptember 8-ával kezdődően folyamatos tüntetés indul a Kossuth téren, amely október 5-éig tart. A megmozdulás szervezője, Szabó Gábor (Tuareg) azt ígéri, hogy a térről kiindulva naponta fogják békés eszközökkel megbénítani az állami intézmények normális működését.

Olvassa, nyomtassa, terjessze, hogy sok emberhez eljussanak a valódi hírek! Töltse le innen!

nyomtassteis-59szam-press

nyomtassteis-59szam-press2


[fbcomments]