Közérzet · 2020.04.01.

NYOMTASSTEIS – Azonnali segítséget a munka nélkül maradóknak!

Miközben a koronavírus-fertőzöttek számának robbanásszerű növekedése még hátravan, a munkájukat, jövedelemforrásaikat már most százezrek veszíthették el. Egyre többen követelik, hogy – más országokhoz hasonlóan – a mi kormányunk is azonnal nyújtson konkrét segítséget a reménytelen helyzetbe jutott családoknak – olvassuk a Nyomtass te is!-ben.

Vajon lehet olyan ember Magyarországon, aki elhiszi, hogy az ellenzéki pártok politikusai és szavazói a vírusnak szurkolnak, vagyis azt szeretnék, hogy minél többen betegedjenek és haljanak meg? Nehezen képzelhető el. Orbán Viktornak mégis sikerült majd egy héten át ezt elhitetnie a választói egy részével. Hétfő óta pedig korlátlan hatalma van.


Soros György szerint mindenki veszélyben van a járvány idején, de sokakat különösen fenyeget, mint például az idősotthonokban élőket és a hajléktalanokat, akikből egyre több lehet, mert sokan veszítik el a munkájukat. Szerinte emiatt az önkormányzatok, amelyek amúgy is szűkös keretből gazdálkodnak, most hatalmas szociális problémákkal találják majd szembe magukat. Ezért adományozott egymillió eurót (mintegy 357 millió forintot) a fővárosi önkormányzatnak, hogy ezzel is segítse a bajbajutottakat.

Ezen kívül sok hasznos információ olvasható a Nyomtass te is! legfrissebb számában, amely innen letölthető. Olvassa, nyomtassa, terjessze: online vagy postaládába dobva!

 


[fbcomments]