Közérzet · 2019.10.18.

NYOMTASSTEIS – Az ellenzék megtalálta a Fidesz legyőzésének receptjét

Az önkormányzati választáson megtalálta az ellenzék a Fidesz legyőzésének receptjét. Ott voltak a legsikeresebbek, ahol megvalósult a teljes összefogás, és ebbe bevonták a civileket is – olvasható a Nyomtass te is! legújabb számának vezető cikkében.

Különösen a városokban lett elegük az embereknek a kormánypárt korrupciós ügyeiből és az erőszakos, hazug választási kampányából. Szomorú tanulság, hogy a kistelepüléseken még nem ismerték fel a hatalom igazi arcát, a falvakban néha elég egy zsák krumpli.


Állítsuk vissza az önkormányzatokban a sajtószabadságot! Ezzel a címmel tesz közzé a napokban felhívást a Magyar Újságírók Országos Szövetsége és a Nyomtass te is! mozgalom. Többek között arra kérik azokat a városokat, ahol ellenzéki összefogással szereztek győzelmet, hogy hozzanak létre egy országos pénzalapot, amiből támogatják a független megyei internetes hírportálokat.

Míg 2010-ben még csak 176 betöltetlen háziorvosi praxis volt Magyarországon, addig tavaly már 402. 2010-ben a betöltetlen helyeknek alig több mint fele, 53 százalék volt tartósan, vagyis 6 hónapnál hosszabb ideje betöltetlen. Tavaly ez az arány már 71 százalékot tett ki.

Az egyházmegyék honlapjain lehet jelenteni a szexuális visszaéléseket.

Olvassa, nyomtassa, terjessze! A Nyomtass te is! friss lapszáma innen letölthető.

 


[fbcomments]