Közérzet · 2018.11.03.

NYOMTASSTEIS – A volt miniszter elismerte a hazugságot

Azt, hogy a 2018-as Fidesz-kampány egy óriási hazugságon alapult, a napokban Balog Zoltán egykori emberi erőforrás miniszter is elismerte – olvassuk a Nyomtass te is! Legújabb számában.

Egy lapnak nyilatkozva így fogalmazott: „Mindkét oldal egy dologra tette fel a kampányt: ez az egy dolog a másik oldalon (ellenzék) a korrupció, a kormány részéről pedig a migráció volt. A vidéki választók olyan szintű mobilizálását (mozgósítását) azonban pusztán csak a családpolitikával, a gazdasági növekedéssel, a munkanélküliség csökkentésével nem lehetett volna elérni, mintha azt mondjuk, veszélyben van a következő generáció élete.”


A Nyomtass te is! 67. számában egyéb témák mellett olvashatnak még arról, hogy a vidéki bírók bátrabbak hajléktalanügyben, annyi benzinpénzt kért az egyik képviselő, amennyivel hétszer megkerülhette volna a Földet, míg a magyarországi magyaroktól a lakástakarék kivégzésével elvett, addig a vajdasági magyaroknak adott lakhatási támogatást a kormány: házanként 3,3 millió forintra pályázhattak, önrész nélkül.

Olvassák, nyomtassák, terjesszék! Innen letölthető.

 


[fbcomments]