Választás 2022 / Közérzet · 2022.03.29.

NYOMTASS TE IS! – Válassza a változást!

Négyévente kapunk valódi lehetőséget arra, hogy a saját és a gyerekeink sorsára is kiható döntést hozzunk. Az április 3-i választáson leegyszerűsödött a kérdés: marad Orbán korrupt rendszere, vagy jöjjön a változás? – írja a Nyomtass te is! Jelentkezzen és terjessze Veszprém megyében a kis újságot!

Az ellenzéknek és a Fidesznek körülbelül azonos méretű tábora van, ők már nem fognak változtatni a véleményükön. A választást azok döntik el, akik ma még nem tudják, hogy kire szavazzanak, vagy még nem biztosak abban, hogy egyáltalán elmennek szavazni. A Fidesz most is úgy küzd, hogy brutálisan hazudik, mert a hatalmat bármi áron meg akarja tartani. Hazudik az ellenfeleiről és az ország helyzetéről is.

A Nyomtass te is! szerkesztői megpróbálják tényekkel segíteni a választópolgárok döntését.


Nézzük hát, hogy milyen országot ad át 12 év kormányzás után a Fidesz! A közvetlen szomszédunkban háború dúl, amelyet az a Putyin robbantott ki, akinek egy évtizede udvarol Orbán Viktor. Orbán a keleti országokat állította példaként, a hanyatló Nyugatról papolt. Soha nem volt ekkora áremelkedés, mint most, káosz van a benzinkutakon. Napról napra több pénzt kell a boltban hagynunk, és ez már jóval a háború előtt elkezdődött. Hónapról hónapra mennek fel az árak, miközben egész Európában mi fizetjük a legtöbb adót az államnak. Mégis elértéktelenedett a forint, egekben az államadósság. Orbán óriási hiteleket vett fel, hogy a választás előtt megpróbálja megvásárolni az emberek szavazatait. Az Európai Unió hosszú hónapok óta nem küld pénzt, mert Orbán és haverjai ellopják azt. Csak egy új kormány tudja hazahozni azt a hatalmas összeget, amiből minden egyes magyarra másfél millió forint jut. Európa második legszegényebb országa vagyunk. 12 éve nem emelik a családi pótlékot, nyugdíjasok százezrei élnek megalázó körülmények között. Szétverték az egészségügyet, ezért lett nálunk elképesztően sok, immár 45 220 covid-halott, amivel majdnem világelső vagyunk. Eközben Orbán haverjai és családtagjai milliárdosok lettek. Ha mindenki elmegy szavazni, akinek elege van ebből, akkor most véget vethetünk Orbán korrupt rendszerének.

A Nyomtass te is! friss számának további témái:

– Orbán pénzért könyörög Brüsszelnél

– A Fidesz hazugságokkal akar győzni

– Ellenzéki program: adómentes minimálbér, duplázott családi pótlék

– Az Orbán-kormány bűnei

– Mit kell tudni a szavazásról?

– A szavazatvásárlás bűncselekmény!

Olvassa, nyomtassa, terjessze! A lapszám innen tölthető le.

Jelentkezzen terjesztőnek!

Segítsen a Nyomtass te is! csapatának eljuttatni a valós híreket a billegő körzetekbe! A bizonytalan szavazók az utolsó pár napban ért hatások alapján fognak dönteni, hogy kire adják a voksukat. Ezek a napok ezért kritikusan fontosak!

Ezért a Nyomtass te is! csapat minden nap elindul közös terjesztésre. Jelentkezzen terjesztőnek, hogy a Veszprém megyei falvakba is eljussanak az igazi hírek! A helyszínekről, időpontokról, a csatlakozás módjáról minden információ megtalálható itt.


[fbcomments]