Közérzet / Kultúra · 2016.12.09.

NYEREMÉNYJÁTÉK – A mi ajándékunk karácsonyra

Karácsonyi nyereményjátékra hívjuk hűséges olvasóinkat! A nyeremények felajánlói: Magasházi Julianna üvegművész, Debreczeny Zoltán festő, Tömöry Péter író, Klausz Melinda közösségimédia-szakértő és a Mendelssohn Kamarazenekar.

Egy hét múlva, december 16-án, pénteken azok között sorsoljuk ki az ajándékokat, akik a Facebookon a Veszprém-kukac oldalán üzenetben megírják nekünk, milyen témákról olvasnának szívesen a Veszprém-kukacon, valamint lájkolják és megosztják játékfelhívásunkat. A nyeremények átadására december 19-én, hétfőn délután fél ötkor várjuk nyerteseinket a Blissbe, a Szabadság tér 4-be, a Belvárosi üzletház és a Skorpió vendéglő szomszédságába. A Bliss Facebook-oldala itt.


Néhány szó a felajánlókról és az ajándékokról.

Magasházi Julianna a díszműüvegezés hagyományos, rézfóliás technológiáját fejlesztette művészi szintre. Évtizedek kemény munkája áll az alkotó mögött, aki autodidakta módon sajátította el a szakma fortélyait, amelyeket lámpáknál, tükörkeretek, ablakkazetták, lámpaernyők, díszdobozok készítésénél alkalmaz. Alkotásaiban itt gyönyörködhetnek, és mi is írtunk már róla itt.

Debreczeny Zoltán festő maga járta végig az útját, építész végzettséggel, harminchat évesen kezdett el festeni. Képeit száz közül is megismerni, egyedi stílusban készült festményei, krokijai minden szemlélőjüket mosolyra, esetleg fanyar mosolyra fakasztják. Debreczeny Zoltán honlapja itt, korábbi írásunk a festőről itt.

Debreczeny Zoltán ajándéka egy szerencsés olvasónknak

Debreczeny Zoltán ajándéka egyik szerencsés olvasónknak

A kolozsvári születésű Tömöry Péter költő, író, rendező, műfordító, dramaturg Veszprémben él. Élete nagy részét a színházi rendezés töltötte ki, de ma már hallani sem akar korábbi hivatásáról. Itt írtunk róla. Drakula földje, avagy Bodóné lányai című kétéjszakás családregénye a Művészetek Háza gondozásában jelent meg idén. Egyik szerencsés olvasónk ezt kapja ajándékul.

Tömöry Péter regénye letehetetlen olvasmány

Tömöry Péter regénye letehetetlen olvasmány

Klausz Melinda eddig hat könyvet írt a közösségi médiáról, nemrég fogott bele a hetedikbe. Könyvei rendkívül nagy segítséget jelentenek szülőknek, tanároknak, cégvezetőknek, vállalkozóknak és azoknak is, akik csak szórakozásra, kapcsolattartásra használják a közösségi médiát. Legutóbbi könyvéről, amelynek egyik példányát egy szerencsés olvasónknak felajánlotta, itt olvashatnak.

Klausz Melinda legutóbbi könyvének alcíme: Hogyan vidd sikerre céged és önmagad

Klausz Melinda legutóbbi könyvének alcíme: Hogyan vidd sikerre céged és önmagad

A Mendelssohn Kamarazenekar sikert sikerre halmoz, bérletes előadásai és egyéb fellépései telt házasak. A zenekarról az Auer-fesztivál honlapján olvashatnak bővebben. Szerencsés nyertesünk egy páros belépővel lesz gazdagabb, amely a Mendelssohn Kamarazenekar januári 1-jei, újévi koncertjére érvényes.

Az ajándékozóknak köszönjük felajánlásaikat, olvasóinknak pedig jó játékot kívánunk!


[fbcomments]