Neubauer Judit klasszik „álom megvalósítós” története irigylésre méltó, már ha lehetne Juditot és az irigység szót egy mondatban említeni. Az, hogy hogy lett egy multicégnél dolgozó közgazdászból szakács és egy csodás bakonyi vendégház tulajdonosa, sokkal inkább önmagunk bátrabb verzióját juttatja eszembe.
Judit – ahogy édesanyja, Edit asszony kiválóan megfogalmazta – fordított sorrendben végezte el a dolgait. Hisz már diplomával a zsebében ment „vissza” a szakácsiskolába, a jónak és biztosnak tűnő munkahelyet dobta el az álmaiért. A sztori tulajdonképpen egy provance-i levendulamezőn indult, hogy aztán New Yorkon, egy budapesti gyöngyszem saját, francia éttermen, majd spanyol éveken keresztül végül is minden út visszavezessen Bándra.
Hogy lesz egy közgazdász-marketingesből ételblogger, szakács, cukrász, fotós és vendégház-tulajdonos? Miért pont a nagymama receptjeihez tért vissza? Miről szól az Emlékek Íze? Többek között erről beszélgettünk a veszprémi Neubauer Judittal, aki valószínűleg már örökre bándi marad.