Szórakozás · 2016.05.13.

NEMZETI VÁGTA – Lovas pünkösd Tündérmajorban

A Nemzeti vágta előfutamára, a Bakonyi vágtára várják a vendégeket május 14-én, 15-én és 16-án a Zirc melletti Tündérmajorban.

Szombaton 9 órakor kezdődik a Bakonyi Tündérfarm Kupa elnevezésű díjugrató verseny, aztán indul a többi program is. Hamza Viktória szabadon idomított lovaival lép fel, bemutatkozik a zirci aikidoklub, majd az Alfadog kutyaiskola. Este hatkor színpadra lép a Dr. Grog zenekar, héttől pedig a Rodeo Team szórakoztatja a közönséget trükkös lovas show-val. Majka és Curtis koncertje fél kilenckor kezdődik.


Aki a Nemzeti vágta előfutamaira kíváncsi, az látogasson ki a Tündérmajorba vasárnap, mert tízkor kezdődik a Bakonyi vágta megnyitója, amelyen fellép a zirci fúvószenekar és az ugyancsak zirci Tücsök zenekar. A kishuszár vágta 11-kor rajtol, a TGM zenekar fél 12-kor lép fel, majd fél egykor kezdődnek az előfutamok, amelyeket kettőkor zárnak.

A rendezvény második napján is számos egyéb program várja a látogatókat: fél 3-kor ismét fellép Hamza Viktória, lesz Rodeo Show, a márkói Cserdülő tánccsoport is ropja majd, a csikósbemutatóra, a kocsitoló versenyre és a kaszkadőrök ügyességére is minden bizonnyal sokan lesznek kíváncsiak. A Bakonyi vágta döntője hat órakor kezdődik. Az est a Best Off zenekar fél kilenckor kezdődő koncertjével zárul.

A rendezvény ezzel nem ér véget: hétfőn reggel nyolckor folytatódik a gyermek lovas és ügyességi versenyekkel. Fél háromtól a bakonyi betyárok mangalicaterelő ügyességi versenyén szórakozhat a nagyérdemű, utána jön a bolondvágta, amelyen bárki indulhat a lovon kívül bármilyen négylábúval. A 100 folk Celsius koncertjére fél hatkor várják a közönséget.


[fbcomments]