Egyéb · 2021.09.09.

Ne azt nézzék, amit mondok…

Nehéz napja lehetett Orbán Viktor miniszterelnöknek.

Ana Brnabić szerb miniszterelnök ugyanis NŐ, az ehhez társított összes hímsoviniszta, kormányzatilag sulykolt princípiummal. Na jó, Angela Merkel is az, szóval ez így önmagában nem lehet ok a negligálásához.

A Karmelita kolostor tegnapi vendége vállaltan leszbikus is. És ha még ez se lenne elég, egy gyönyörű nővel él elfogadott élettársi kapcsolatban. A hölgy gyermeket szült neki, akit együtt nevelnek minden bizonnyal nagy szeretetben.


Miniszterelnökünk mindenesetre felülemelkedett vélt vagy valós averzióin, és kezet is csókolt a hölgynek. Nyilván a haza üdve és dicsősége lebegett a szeme előtt, hiszen mint mondta, Szerbia és Magyarország együttes erővel fogja megállítani azt a többmilliós, főként Németországba igyekvő migránshullámot, amire az Afganisztánban kialakult helyzet miatt számítani lehet.

Ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem amit csinálok! – valahogy így hangzik a szállóigévé vált orbáni önmeghatározás. A baj csak az, hogy mindeközben az istenadta népre záporoznak és zsigerig ivódnak a kormánymédia gyűlölködést szító szózuhatagai. A homoszexualitás megjelenítését tiltó rendelkezéseken még épp csak megszáradt a tinta, és jajj Istenem, a vezér meg egy „férfi-nővel” parolázik.

Csoda, ha szegény NER-társak nem győzik kapkodni a fejüket?

Orbán Viktor fogadja Ana Brnabićot. Fotó: miniszterelnok.hu






[fbcomments]