Közérzet · 2018.05.23.

MULTIFORM – Harminc év megkoronázása

Harminc év kemény munkájának megkoronázása volt az a bensőséges hangulatú ünnepség, amelyre Horváth Attila, a jubiláló Multiform ügyvezetője és alapító tulajdonosa meginvitálta a cég volt és jelenlegi munkatársait, valamint azok családjait.

A meghívott vendégek kedves és dicsérő szavai, valamint a cégvezető diabemutatója a kívülálló számára arról tanúskodtak, hogy a Multiform Kft. harminc éve töretlenül halad azon az úton, amelyet Horváth Attila kijelölt a maga és munkatársai számára.


Ez az esemény arra is alkalmat adott, hogy a cégnél ma és korábban dolgozó mérnökök, munkatársak és azok családtagjai is belelássanak abba, hogy a hosszú évek során miért is kellett sokszor nélkülözniük szerettüket. A rengeteg feladat miatt, mondta a cégvezető.

A feladatok nagy számának is lehet örülni, mert ez arra utal, hogy a cégnél mindenki messzemenően jól végzi a munkáját, a megrendelők elégedettek, és ragaszkodnak a Multiform szakembereihez. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mit az, hogy számos megrendelő évtizedek óta hűséges a Multiformhoz.

(A galéria bármelyik fotóra kattintva kinyílik.)

Horváth Attila rövid ünnepi beszédében megköszönte a cég alkalmazottainak kitartását, szorgalmát, munkához való hozzáállását, a családtagoknak pedig a türelmet, támogatást, hisz nélkülük a munkatársak sem tudtak volna maximálisan a feladataikra koncentrálni.

 

multiform30 271

A Multiform Kft. sikeréhez szükség volt a munkatársak folyamatos fejlődésére is, hisz amikor a cégvezető egyetemista volt, akkor kezdtek elterjedni az alapműveleteket végző számológépek, ma pedig már a világ legfejlettebb építésztechnológiájával terveznek – arról nem beszélve, hogy a szuper számítógépek és jogtiszta szoftverek megvásárlásához szükséges anyagiakat is ki kellett termelniük.

Minden jelenlévő örömmel hallgatta a jelen lenni nem tudó két meghívott levelekben küldött üdvözlő szavait, melyekben a Multiform Kft.-ről, mint a „legütőképesebb csapatról” írtak, és méltatták a többször nehéz gazdasági, politikai körülmények között végzett magas szakmai színvonalú munkáját, valamint a Magyar Mérnöki Kamara jelenlévő elnökének, Nagy Gyulának – akivel a cég több évtizedes munkakapcsolatban van – visszaemlékezését és gratulációját.

Egy rövid videó is készült az ünnepségről, amely itt megnézhető.

A csapat

A csapat. Fotó: Babják Tamás

A jubileum alkalmából a cég egy ünnepi honlapot készíttetett, amit itt lehet megnézni.

bty

Egy megvalósult terv. Fotó: Multiform Kft.


[fbcomments]