Szórakozás / Kultúra · 2017.01.11.

MOZI – Teljesen idegenek

A füredi moziban ismét egy jó kis filmet láthatunk. A Teljesen idegenek egy olasz vígjáték hét barátról, akik furcsa játékba mennek bele.

Hét jó barát találkozik azért, hogy együtt vacsorázzanak. Az este folyamán egy furcsa játékba kezdenek: úgy döntenek, hogy az asztalra rakják mobiltelefonjaikat, és bárkinek is jelez a telefonja, együtt hallgatják meg a kihangosított hívásokat, együtt olvassák el a bejövő üzeneteket és együtt néznek meg minden beérkező képes vagy szöveges tartalmat. Mivel barátokról van szó, úgy hiszik, hogy ismerik egymást, de ez a játék váratlan titkokat is felszínre hoz…


Paolo Genovese nem egy felszínes vígjátékot forgatott hét, számunkra teljesen ismeretlen, de nagyszerű színésszel. A szereplőkben magunkra ismerhetünk, és amikor a vetítés után kimegyünk a moziból, a látottak és a hallottak tovább pörögnek a fejünkben, elgondolkodtatnak, és talán egy picit meg is változtatják az életünket.

A Teljesen idegenek január 12-étől, csütörtöktől január 18-áig, szerdáig a balatonfüredi Balaton moziban minden este nyolctól látható.

A vígjáték szinkronos előzetese itt. Egy hosszabb kritika itt olvasható a filmről.


[fbcomments]