Sport · 2017.02.15.

MOZGÁS – Új sportklub Veszprémben

Megnyitotta kapuit a Fenyves Sport Club (FSC), ahol a fallabda mellett más sportolási lehetőségek is várják a kikapcsolódásra, feltöltődésre vágyókat. A belvároshoz közeli Fenyves utcai sportközpont ismerős lehet a veszprémiek számára: korábban évekig Hefa néven működött. Az épület most megújulva áll az érdeklődők rendelkezésére. A klub szeretne együttműködni a veszprémi vállalkozásokkal is.

Pék Zsolt vezető a megnyitó alkalmából rendezett sajtótájékoztatón elmondta: a hatszáz négyzetméteres épületben a három, versenyekre is alkalmas fallabda-pálya mellett kialakítottak egy konditermet, a sportolás utáni vagy helyetti felfrissülésre pedig a wellness-részlegen van mód, ahol finn-, gőz- és infraszauna kapott helyet.

Mint mondta, céljuk, hogy ne csak a sportolás idejére térjenek be hozzájuk az érdeklődők, hanem valódi közösségi élet alakuljon ki náluk és az egész család egy helyen sportolhasson. Éppen ezért a teljesen megújult épületben megnagyobbították a közösségi tereket, és terveik között szerepel tornaterem építése, gerinctorna és más aerobic-foglalkozások megtartása. Arra is felhívta a figyelmet, hogy a fallabda-pályák alkalmasak streetball és floorball gyakorlására is.

Nyitottak vagyunk az együttműködésre a veszprémi vállalkozásokkal, hogy akár a cégek munkavállalói, akár a hotelek vendégei náluk mozoghassanak – tette hozzá Pék Zsolt.

Az FSC-ről bővebben a klub honlapján olvashatnak.

drahos

 

Hozzászólások

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be először a facebook fiókjába egy másik böngészőlapon!