Hasznos / Egyéb · 2023.08.11.

Minden divathullám újra meg újra visszatér!

Minden bizonnyal te is voltál már úgy, hogy örültél annak, hogy a szüleid nem dobták ki a fiatalkorukban viselt ruháikat, hiszen mint az később kiderült, harminc-negyven évvel később újra visszajöttek a divatba bizonyos darabok.

Így van ez az élet minden területén, mondhatni nincs új a nap alatt. A különféle termékeket tervezők mindig vissza-visszanyúlnak inspirációért, így jó eséllyel találkozunk olyan darabokkal, amelyek a múltban egyszer már nagy népszerűségnek örvendtek. Mai cikkünkben egy ilyen terméket mutatunk be!

Minő guminő!

Számtalan élcelődés, poén és hecc tárgya volt korábban ez az elnagyolt, felfújható szexuális segédeszköz, amely azonban újragondolt formában, kicsit updatelve, de újra divatba jött, és megvásárolható a Szexaruhaz.hu Szexshop guminő részlegén

Igen, igen, míg a szexuális forradalom hajnalán rendkívül nagy népszerűségnek örvendett, egy idő után leáldozott a csillaga, és inkább már csak a bárgyú poénok tárgya lett. Közben persze a technológia fejlődött, a tudomány újabb és újabb felfedezéseket tett, amire a szexipar természetesen azon nyomban lecsapott.

Így a guminőt felváltották a mindenféle hiperszuper kütyük, amik rezegnek, vibrálnak, szinte csak annyit kell tennünk, hogy elélvezzünk. Azonban minden csoda három napig tart, és ez nem volt másként ezekkel az ultramodern szexuális játékszerekkel sem.

Persze ugyanúgy viszik, mint a cukrot, amit a fent említett webáruház munkatársai is híven tudnak tanúsítani. Ugyanakkor lett egy nagy visszatérő, ami újra régi fényében tündököl.

A legbiztonságosabb kalandot élheted át

Igen, igen, jól sejted, a felfújható guminő a reneszánszát éli, és ez talán nem véletlen. Soha nem volt annyi egyedülálló férfi, mint manapság, és ez a tendencia egyelőre nem úgy tűnik, hogy változna.

Így ha a magányos estéket megosztanád valakivel, de nem szeretnél sem nemi úton terjedő fertőzést elkapni, sem pedig a nem kívánt terhesség démonával megküzdeni, akkor mindenképpen ajánlatos egy ilyen élethű hölgyet beújítani.

Válogathatsz mindenféle élethű darab között, a lehető legváltozatosabb kínálat tárul majd eléd, ha ellátogatsz a Szexaruhaz.hu Szexshop megfelelő részlegére. Akár bőrszín vagy hajszín alapján is válogathatsz, dönthetsz úgy, hogy téged csak egy lyuk érdekel, de akár válogathatsz popsi- vagy mellméret alapján is. A lényeg, hogy biztosan meg fogod találni a zsánerednek megfelelő darabot, akin legtitkosabb vágyaidat is nyugodtan kiélheted.

Minden legénybúcsú kihagyhatatlan kelléke!

Azért van, amikor még most is lehet lazábbra venni a figurát, a guminő garantáltan nem fog megsértődni. Éppen ezért ott a helye minden legénybúcsún, ahol akár humoros, pajzán feladatok teljesítésével tudja magát kvalifikálni a leendő férj arra, hogy legálisan házasodhasson.

Láthatod hát, milyen sokoldalú szerepet tölthet be egy guminő, vétek lenne kihagyni!


[fbcomments]