Szórakozás · 2017.07.22.

MERCEDES – Nagy gurulás, irány Sopron!

A május elsején megrendezett és résztvevők tekintetében a legmerészebb álmokat is túlszárnyaló veszprémi Mercedes márkatalálkozón vetődött fel az ötlet, hogy érdemes lenne folytatni, sőt hagyományt teremteni nem csak Veszprémben, hanem a Nyugat-Dunántúlon.

Hála a soproni Mercedes klubnak és vezetőjének, Seidl Gábornak, létrejött a Dunántúli Mercedes Benz találkozók Facebook oldala. A csoport első igazán nagy találkozója idén augusztus 20-án lesz Sopronban. Seidl Gábor főszervező elmondta: a jelek szerint a Dunántúl legnagyobb Mercedes találkozója körvonalazódik, a program teljesen ingyenes lesz. Ennek értelmében sem belépő, sem nevezési díj nem lesz. Sok szeretettel várnak minden márkatársat, és Mercedes-rajongót reggel 9 órától a soproni gokart pályán.


A nap folyamán közös gokartozást tervezünk, lesz autó szépségverseny, felni-kitartó verseny, autóhúzás – mondja a főszervező. – A közös felvonuláshoz a rendőrség jóváhagyására várunk. Minden további információ megtalálható lesz a Facebook oldalunkon, az események rovatban. Szeretettel várjuk márkatársainkat Székesfehérvárról, Siófokról és a környező városokból is!

A találkozóra a veszprémi csoport egy nagy konvojjal Veszprémből indulva közös gurulást szervez. A konvojhoz az Ajkáról indulók a bakonygyepesi benzinkútnál tudnak majd csatlakozni. A nagy gurulás, avagy irány Sopron! elnevezésű rendezvény szervezője elmondta: igazán jó lenne, ha a veszprémiekhez csatlakoznának a környékbeli mercisek is!

Nyéki Roland


[fbcomments]