MEGHÍVÓ – Együtt, szívből-szerelemből

Az üresen álló, városképet csúfító belvárosi kirakatok berendezésére indított akciónk újabb fejezetéhez érkezett. (Korábbi írásaink itt és itt olvashatók.) Sokan jelezték, hogy örömmel bekapcsolódnának ebbe a városszépítő kezdeményezésbe. Őket és mindenki mást, akit érdekel a közös ügy, most egy találkozóra invitáljuk.

Március 18-án este hat órára a Várvölgy Panoráma Sör- és Borházba (Veszprém, Fenyves utca 1.) várjuk önöket, benneteket, hogy immár élőszóban is megosszuk egymással az ötleteinket, véleményt cseréljünk, számba vegyük a tennivalókat.


Egyelőre egy üzlettulajdonostól van felajánlásunk, azt tehát nem ígérhetjük, hogy mindenkinek lehetősége lesz az azonnali bemutatkozásra. Reméljük azonban, hogy a Gizella-napi ünnepségekre ezt az egy kirakatot úgy tudjuk majd berendezni, hogy attól a többi üres üzlet tulajdonosának is megdobban a szíve.

Jöjjenek, gyertek, beszélgessünk egy kicsit és mutassuk meg, hogy a lokálpatriotizmus az a közös nevező, ami pártszimpátiától és mindenféle egyéni érdektől függetlenül képes együttműködésre bírni a városukra büszke veszprémieket!

 


[fbcomments]