Kultúra · 2021.05.13.

Május végén nyit a Pannon Várszínház is

A javuló járványügyi helyzet és az ezt tükröző kormányrendelet szerint a Pannon Várszínház újra megnyitja kapuit. Május utolsó hetétől várja a közönségét.

A jelenlegi rendelkezések értelmében a Pannon Várszínház előadásait csak védettségi igazolvánnyal lehet látogatni, melyet a Hangvilla főbejáratánál a ház biztonsági szolgálata, a színházterem bejáratánál pedig a nézőtéri személyzet köteles ellenőrizni. Szükség esetén a koronavírus elleni védettség igazolása során az érintettnek a személyazonosságát fényképes hatósági igazolvány bemutatásával kell igazolnia.

Egyelőre elmaradt bérletes előadásaikat pótolják, de a bérletesek mellett a jegyet vásárlóknak is lehetőségük lesz nagy sikerű előadásaik megtekintésére.

A program:

Május 26., szerda 19.00: Kölcsönlakás – elmaradt előadás pótlása, Tolnay-bérlet

Május 28., péntek 19.00: Kölcsönlakás – elmaradt előadás pótlása, Darvas-bérlet

Május 30., vasárnap 17.00: Kölcsönlakás – elmaradt előadás pótlása, Retro bérlet, Inota

A nézőtéren a maszk viselése nem kötelező.

A kedvezményes jegyek itt megvásárolhatók. A Hangvillában lévő jegyiroda nyitásáról a későbbiekben tájékoztatják a nézőket.

– Hiányzik már, hogy kiléphessünk az online térből és játszhassunk a közönségünknek – mondja Vándorfi László, a Pannon Várszínház igazgató-rendezője. – A járványügyi előírások szigorú betartásával, elmaradt előadásaink pótlása mellett egy rendkívül színes és tartalmas nyári szezon vár ránk, így a megszokott és új helyszíneinken ismét találkozhatunk. Az iskolás korosztály, illetve a szépkorúak számára egy gesztusnyelv alapú kommunikációra épülő játékkal készülünk ÉLJ! Értem, Látom, Jelzem címmel, ahol a nézők is részesei lehetnek a látottaknak. Védettség, biztonság, élmény. Ezt nyújtjuk közönségünknek. Bízunk a találkozásban!

Pillanatfelvétel a Kölcsönlakás című előadásból. Fotó: Pannon Várszínház


[fbcomments]