EKF / Közérzet · 2021.05.20.

Legyen élménybiztos a VEB2023 programjain!

Az Európa Kulturális Fővárosa, azaz a VEB2023 program sikeressége érdekében a Veszprém–Balaton 2023 Zrt. keresi azokat a jelentkezőket, akik szívesen részt vennének a programsorozat eseményein és véleményt is formálnának azokról. Legyen ön is élménybiztos!

Június elsejéig tart az élménybiztosok toborzása, akik a VEB2023 program megbízásából és az általuk megvalósuló eseményeken láthatnak el minőségellenőri feladatokat. A programsorozat célja, hogy idősek, fiatalok, itthon és az országhatárokon túl élők számára egyaránt élvezhető rendezvényeket valósítson meg. Ehhez kiemelten fontos, hogy a szervezőcsapaton kívül álló résztvevők is elmondják tapasztalataikat, ezáltal pedig segítsék a jövőben megvalósuló események jobbá tételét.

Olyan fiatalok és idősek jelentkezését várják, akik vállalják, hogy – felkészítés után – a kiválasztott koncerteken, fesztiválokon és eseményeken részt vesznek, ott tapasztalatokat és észrevételeket gyűjtenek, amiket egy kérdőívben jegyeznek le, később pedig egy értékelő beszélgetésen is elmondanak.


Az élménybiztosok díjmentesen, a VEB2023 program által biztosított étel- és italjeggyel vehetnek részt a kiválasztott eseményeken.

Amennyiben az együttműködés sikeres lesz, akár hosszú távon, egészen 2023 végéig tarthat az élménybiztosok kiküldetése, ezáltal pedig számukra lehetőség nyílik arra, hogy a néhány órás rendezvényektől egészen a többnapos fesztiválokig a legsokszínűbb programokon vegyenek részt és a VEB2023 program szakmai csapatával közösen formálják is azokat.

Jelentkezés

Jelentkezni a kozossegi@veszprembalaton2023.hu e-mail címen lehet június elsején éjfélig, egy legfeljebb A/4-es terjedelmű motivációs levél, vagy egy legalább 30, legfeljebb 60 másodperces videós bemutatkozó elküldésével. A beküldésre szánt anyagoknak nem kell profi minőségűeknek lenniük, és nincs szükség konkrét adatokra (mint cím, munkahely, képzettség). Elég, ha a jelentkező általános képet nyújt magáról, érdeklődési köreiről, tevékenységeiről és arról, miért és milyen rendezvényeken szeretne élménybiztos lenni.

A jelentkezések feldolgozása után a VEB2023 program csapata az első körben kiválasztottakkal felveszi a kapcsolatot, az élménybiztosokat pedig egy személyes felkészítő beszélgetésre invitálja.

Az élménybiztosok toborzásáról, feladatairól és a jelentkezésről minden információ megtalálható a VEB2023 EKF program weboldalán.

Fotó:likebalaton.hu/Domján Attila


[fbcomments]