Közérzet · 2020.07.29.

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ – A nyolcas elkerülőről

A beruházó NIF Zrt. és a kivitelező STRABAG Építő Kft. lakossági tájékoztatót tart a 8. számú főút Veszprém déli elkerülő I. üteme a litéri és füredi csomópontok között tárgyú beruházás kapcsán.

A fórumra augusztus 10-én, hétfőn 17 órára várják az érdeklődőket a Cholnoky Jenő Általános Iskolába (Cholnoky Jenő u. 21.).

A Veszprém déli elkerülő szakaszt a litéri és füredi csomópontok között 7,5 kilométeren négysávossá bővítik, a lámpás csomópontok helyett külön szintű csomópontokat alakítanak ki, a meglévő burkolatot felújítják, korszerűsítik. A beruházásnak köszönhetően a Balaton és Budapest közötti, rendkívül forgalmas útszakaszon megszűnhetnek a rendszeres torlódások. A tájékoztatón lehetőség nyílik a beruházáshoz kapcsolódó kérdések megvitatására.

A kivitelezés ideje alatt felmerülő kérdések esetén a kivitelező az alábbi elérhetőségeken keresztül nyújt tájékoztatást az érdeklődőknek: STRABAG Építő Kft. HQ Direkció BB Terület, 1117 Budapest, Gábor Dénes u. 2. (Infopark D épület), vagy 8veszpd1@strabag.com.


Hozzászólások

A hozzászóláshoz jelentkezzen be Facebook-fiókjába!