Közérzet · 2022.12.15.

Lakossági LED-csere program

Győrben, Székesfehérváron nagy sikere volt. Most Veszprémben is elindítják a lakossági LED-csere programot. A CYEB Energiamegoldások Kft.-vel történő szerződéskötésre igennel szavazott a képviselő-testület.

A CYEB Energiamegoldások Kft. kereste meg az önkormányzatot, hogy elérhetővé tegye a veszprémi háztartások számára is a lakossági LED-csere programját.

A háztartások, amelyek részt vesznek a programban, a LED égős világítással jelentős energiamegtakarítást érhetnek el. A LED világítás előnye az egyenletes fényhatás, a jó fényhasznosítás és az izzók akár tízéves élettartama.


A LED-csere program résztvevői meghatározott feltételek mellett ingyenesen juthatnak LED égőkhöz és cserélhetik le a háztartásaikban található régi izzókat új, korszerű LED fényforrásokra.

Az együttműködési megállapodás lényege, hogy a CYEB Energiamegoldások Kft. a veszprémi háztartások számára biztosít LED típusú égőket, a csereprogram megszervezésében és a helyi szétosztásban pedig az önkormányzat nyújt segítséget.

– A programmal kapcsolatban rendkívül jók a tapasztalataink – mondta Szebeni Márton, a cég egyik ügyvezetője. – Mi ingyen adjuk a jó minőségű izzókat, amelyeknek a piaci ára egyébként kétezer forint darabonként. A programban résztvevők háztartásonként évente több tízezer forintot tudnak megtakarítani.

A program részleteiről később írunk.

Képünk illusztráció. Fotó: bravuroshop.hu


1 Response

  1. 2022.12.15.

    […] Előző Lakossági LED-csere program […]

[fbcomments]