Közérzet · 2020.12.03.

KÖZMEGHALLGATÁS HELYETT – Mi érdekelte a veszprémieket?

Sokan küldték el kérdéseiket, javaslataikat Porga Gyula polgármesternek a járványhelyzet miatt virtuálisan megtartott közmeghallgatás keretében. A válaszokat írásban kapják meg mindannyian, de néhány közérdekű témát fontosnak tartott a polgármester kiemelni, ezekről a közösségi oldalán tájékoztatta a város polgárait.

A parkolási gondokról elmondta, hogy a hamarosan elkészülő parkolásfejlesztési koncepció remélhetőleg megoldja a gondokat. A V-Busszal kapcsolatos kifogások várhatóan akkor fognak megszűnni, amikor Magyarország új buszstratégiai koncepciójával összhangban új EURO6-os dízel és elektromos buszok beszerzésére nyílik lehetőség.


A vasútállomás és környékének rendezésére 2023 a kitűzött határidő. Az uszoda jövő tavasszal megnyílik, az egykori gyermekkórház felújítási tervei elkészültek. A bútorgyár területéről, bicikliutakról, a Pápai úti építkezésről, fakivágásokról, a zeneiskoláról, a stadionról és az állatkertről is szó esik még a polgármesteri tájékoztatóban, ami teljes terjedelmében itt olvasható.


[fbcomments]