Egyéb · 2017.10.19.

KÖZLEMÉNY – Kész Zoltán közéleti támogatói

Az a megtiszteltetés ért, hogy Debreczenyi János, Veszprém korábbi, Fidesz-KDNP színekben megválasztott polgármestere, Dióssy László, Veszprém egykori, szabaddemokrata polgármestere, Kuti Csaba, a megyei közgyűlés volt, MDF-es elnöke, Zongor Gábor a megyei közgyűlés korábbi, szocialista elnöke és Maróti Rezső, a megye utolsó tanácselnöke egyaránt támogatja, hogy én legyek a tavaszi választáson a Veszprém 1. számú választókerület közös, ellenzéki országgyűlési képviselőjelöltje.

A megye ezen köztiszteletben álló közéleti személyiségei közül többen politikai ellenfelek voltak egykor, most azonban példát mutatnak abban, hogy a nemzeti érdekek és a demokratikus értékek védelmét mindenkinek a pártszimpátiája fölé kell helyezni. Máskülönben az Orbán-rezsim Putyint kiszolgáló politikája elszakíthat bennünket Európától, az államilag irányított korrupció lehúzza az országot, a fenyegető hatalomgyakorlás pedig szétzúzza a demokráciánkat.


Köszönöm, hogy ezek a felelős emberek támogatnak, és hogy a csatolt levélben erre kérik a választókat is. Biztos vagyok abban, hogy ha a pártok hallgatnak rájuk, és megértik a választók kormányváltó akaratát, akkor közös ellenzéki jelöltként a 2015-ös, kétharmadbontó sikerhez hasonlóan tavasszal is képes leszek legyőzni a Fidesz soros jelöltjét.

Kész Zoltán országgyűlési képviselő


[fbcomments]