Közérzet · 2018.03.24.

KÖZLEMÉNY – Az egyéni jelöltek felelőssége a kormányváltás

Mi ketten már bebizonyítottuk, hogy a függetlenség hívószó a társadalom számára, amely kormányváltást akar és sikerre éhes. Ezért arra buzdítunk minden választópolgárt, hogy tegye félre ellenérzéseit, és arra az egyéni jelöltre adja a voksát, aki meg tudja verni a Fidesz párttitkárát.

Márki-Zay Péter Hódmezővásárhely után elsőként Veszprémbe jött a helyi esélyes jelölt mellett kampányolni, mert meggyőződése szerint Kész Zoltán tudja legyőzni a Fidesz jelöltjét. Hasonlóan ítélik meg a helyzetet: azt tapasztalják az emberek között járva, hogy a többség el akarja zavarni ezt a kormányt és megegyezést szeretne az ellenzéki oldalon.

Veszprémben a helyzet egyértelmű, Kész Zoltán nem csupán az ellenzéki oldalon, hanem a teljes mezőnyben a legesélyesebb jelölt, ezért is támogatom – jelentette ki Márki-Zay Péter.

A közös sajtótájékoztatót követő utcafórumon elhangzott, hogy ha a pártvezetők nem tudnak megállapodni, akkor a helyi jelölteknek kell dönteni a visszalépésekről. Jogi értelemben ez az egyéni jelöltek lehetősége, politikai értelemben pedig felelőssége. Helyben a választás után nekik kell majd elszámolniuk a döntésükkel.

Kész Zoltán is arra buzdított:

Április 8. megváltoztatja Magyarország életét. Mindenki vegye ki a részét a változásból, hallassa a hangját, és menjen el szavazni! Mondjon igent a jövőre!

Veszprém, 2018. március 24.

Kiadta:

Kész Zoltán országgyűlési képviselő, képviselőjelölt

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere


[fbcomments]