Egyéb · 2017.09.21.

KÖZÉRDEKŰ – Díjakra várnak javaslatokat

A Hornig-díjra és a Polinszky-díjra érdemes személyek kitüntetésére vár javaslatot szeptember 30-ig Veszprém Megyei Jogú Város önkormányzatának közgyűlése. A díjra jelöltek nevét és az ajánlás indoklását a polgármesteri kabinetirodában lehet leadni, illetve eljuttatni az iroda postai vagy elektronikus levélcímére.

A Hornig-díjjal a személyes gondoskodást nyújtó szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi ellátásban, vagy a szociálisan rászorulók támogatását vállaló civil szervezetekben, társadalmi szervezetekben dolgozók kiemelkedő érdemeit ismerik el a Szociális Munka Napján. A Polinszky-díjat a műszaki, természettudományos vagy gazdasági területen végzett kiemelkedő tevékenység elismeréseként adományozza a közgyűlés a Magyar Tudomány Napja alkalmából rendezendő ünnepségen.


[stextbox id=”grey”]Az ajánlásokat a Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Polgármesteri Kabinetiroda 8200 Veszprém, Óváros tér 9. (II. emelet, 201/C szoba) postacímen vagy az obiro@gov.veszprem.hu e-mail-címen várják.[/stextbox]


[fbcomments]