Sport · 2018.07.31.

KOSÁRLABDA – Egymásért élni, halni!

Bácskai László, a Hoya cég gazdasági vezetője a veszprémi kosarasok névadójaként fogalmazta meg azt a gondolatot, ha így játszanak a fiúk az új idényben is, hogy élnek, halnak egymásért, akkor azt tudják támogatni, hiszen ez azt jelenti, hogy nem csak csapat, de közösség is épül, ami a Hoya filozófiája is.

Hárman távoztak, öten érkeztek a Hoya Pannon Egyetem Veszprém férfi kosárlabda csapatához. Völgyi Marcell az U20-as válogatott egyik erőssége. Vele hosszú távú szerződést kötöttek. Madár András Oroszlányból, Kerkai Ákos a bajnok TF-től, Kovács András Szegedről, Szabó Péter Hódmezővásárhelyről választotta új klubjául a Veszprémet. A másodosztályban játszó együttesnél továbbra is a bajnoki cím a cél, amit az ősztől piros 2Rule szerelésben szeretnének elérni.
Mérész Csaba vezetőedző szerint ez egy még nehezebb bajnokság lesz, mint a legutóbbi volt!


A legfontosabb: minél előbb össze gyúrni az új játékosokat a régiekkel és a lehető legjobban felkészülni az őszi rajtra – mondta a szakvezető.
Naményi Miklós ügyvezető úgy fogalmazott, hogy több csapat is szeretne első lenni, bajnoki címet nyerni, de ilyen csak egy lehet, és reméli, hogy ez a Hoya lesz.

Donát Tamás


[fbcomments]